ΕΒΕ Κοζάνης: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή των Επιχειρήσεων σε Εκθεσιακές διοργανώσεις για τους μήνες από Απρίλιο έως Ιούλιο 2022

Το Επιμελητήριο Κοζάνης, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών του για την προώθηση και την ανάπτυξη της εξωστρέφειας των τοπικών Επιχειρήσεων και τη στήριξη της επιχειρηματικότητας, καλεί τις επιχειρήσεις – μέλη του που επιθυμούν τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις που θα πραγματοποιηθούν δια ζώσης για τους μήνες από Απρίλιο έως Ιούλιο του έτους 2022, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που έχει διαμορφώσει η πανδημία του Κορωνοϊού, να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής στις παρακάτω Εκθέσεις, στις οποίες προτίθεται να συμμετάσχει η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας σύμφωνα με το Πρόγραμμα ενίσχυσης Επιχειρηματικών Δράσεων για το έτος 2022 που προωθεί.

Οι Εκθέσεις είναι:

1.Έκθεση Ορθοδοξία (https://orthodoxia-expo.gr/ )

Η έκθεση ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ θα πραγματοποιηθεί 15-17 Μαΐου 2022 στο Εκθεσιακό κέντρο Helexpo στη Θεσσαλονίκη. Στην έκθεση συμμετέχουν αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί της εκκλησιαστικής τέχνης, κατασκευαστές εκκλησιαστικών ειδών, Ιερές Μητροπόλεις και Ιερές Μονές που παρουσιάζουν τα εργόχειρα τους ενώ σε ειδικό χώρο αγιογράφοι και ψηφιδογράφοι παρουσιάζουν τα έργα τους

2. 8η Medwood 2022 (https://www.medwood.gr/)

Η 8η Medwood, έκθεση ξύλου, design και τεχνολογίας, θα πραγματοποιηθεί 1-4 Απριλίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα. Η Medwood αφορά τους κλάδους της βιομηχανίας ξύλου και επίπλου, αλλά και τον κλάδο των αρχιτεκτόνων, των διακοσμητών, των σχεδιαστών και του ξενοδοχείου.

3. Biofach 2022 (https://www.biofach.de/)

Διεθνής Έκθεση βιολογικών προϊόντων και καλλυντικών που θα πραγματοποιηθεί 26 – 29 Ιουλίου 2022 στο εκθεσιακό κέντρο Nürnberg Messe στη Νυρεμβέργη. Η Biofach αποτελεί τη μεγαλύτερη και σημαντικότερη παγκοσμίως έκθεση για το χώρο των βιολογικών προϊόντων και των φυσικών καλλυντικών.

Με στόχο την έγκαιρη προετοιμασία της άρτιας οργάνωσης της συμμετοχής στα παραπάνω Εκθεσιακά γεγονότα, παρακαλούμε τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις να επικοινωνήσουν με τη Δ/νση του Επιμελητηρίου, τηλ. 24610 41693 και να υποβάλλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής, έως τη Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022.

Να επισημανθεί ότι εξαιτίας της υγειονομικής κρίσης υπάρχει το ενδεχόμενο να υπάρξουν αλλαγές για τις οποίες θα σας κρατάμε ενήμερους.

ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΟΖΑΝΗΣ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *