Πολιτική απορρήτου

1. ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

To Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (στο εξής «ΠΤΑ ΠΔΜ»), η οποία έχει δημιουργήσει και διαχειρίζεται την ιστοσελίδα https://ergasiapdm.gr, προσφέρει τις υπηρεσίες της στους χρήστες της παραπάνω ιστοσελίδας υπό τους κάτωθι όρους χρήσης. Παρακαλούμε, πριν συνεχίσετε την περιήγηση, να διαβάσετε προσεκτικά τους όρους που ακολουθούν. Η χρήση της ιστοσελίδας https://ergasiapdm.gr συνεπάγεται ανεπιφύλακτη αποδοχή των παρόντων όρων. Αν δεν συμφωνεί, θα πρέπει να τον εγκαταλείψει και να ΜΗΝ κάνει καμία χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου του.

Το «ΠΤΑ ΠΔΜ» δικαιούται να τροποποιεί οποτεδήποτε χωρίς προειδοποίηση τους παρόντες όρους χρήσης, ενημερώνοντας σχετικά το κείμενο για κάθε τροποποίηση ή προσθήκη.

ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΕΥΘΥΝΗΣ

Το «ΠΤΑ ΠΔΜ» δεν φέρει σε καμία περίπτωση ευθύνη για αποζημίωση ή επανόρθωση της οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης απώλειας και ζημίας που προκύπτει από την χρήση της παρούσας ιστοσελίδας.

Το «ΠΤΑ ΠΔΜ» δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο των ιστοσελίδων των πελατών της, μετά την παράδοση τους στους πελάτες. Για οτιδήποτε σχετικό με το περιεχόμενο των ιστοσελίδων (ενδεικτικά, κείμενο, εικόνες και πολυμέσα) υπεύθυνοι είναι οι ιδιοκτήτες της εκάστοτε ιστοσελίδας.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ

Το περιεχόμενο της ιστοσελίδας https://ergasiapdm.gr (ενδεικτικά, σήματα, διακριτικά γνωρίσματα, φωτογραφίες, κείμενα, κλπ) αποτελεί πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία της «ΠΤΑ ΠΔΜ» και προστατεύεται από τις διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού και διεθνούς δικαίου. Κατά συνέπεια, δεν μπορεί να αποτελέσει εν όλω ή εν μέρει αντικείμενο τροποποίησης, αντιγραφής, αναπαραγωγής, πώλησης, διανομής ή μετάδοσης με κανένα τρόπο, εκτός αν υπάρχει σχετική ρητή άδεια από την «ΠΤΑ ΠΔΜ».

Προϊόντα ή υπηρεσίες τρίτων (άλλων οργανισμών, εταιρειών, κλπ) που εμφανίζονται στην ιστοσελίδα https://ergasiapdm.gr αποτελούν δική τους πνευματική και βιομηχανική ιδιοκτησία και επομένως, την ευθύνη για τα παραπάνω φέρουν οι αντίστοιχοι ιδιοκτήτες.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Κατά την επίσκεψη στην ιστοσελίδα https://ergasiapdm.gr και προκειμένου να διασφαλισθεί η δυνατότητα επικοινωνίας ώστε να ενημερώνονται οι χρήστες για τις υπηρεσίες της «ΠΤΑ ΠΔΜ», είναι πιθανό να ζητηθούν προσωπικά στοιχεία (όνομα, επάγγελμα, ηλεκτρονική διεύθυνση, ημερομηνία γέννησης, κλπ.). Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνονται οπουδήποτε στην ιστοσελίδα https://ergasiapdm.gr, προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για τη διασφάλιση της λειτουργίας της αντίστοιχης υπηρεσίας και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν χωρίς να τηρηθούν οι διατάξεις του Ν. 2472/97 σχετικά με την προστασία από επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα. Εάν είστε κάτω των 16 ετών, ΠΡΕΠΕΙ να έχετε τη συγκατάθεση των γονέων σας πριν κάνετε χρήση των υπηρεσιών του παρόντος ιστότοπου.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ & ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ GDPR

Αυτή η πολιτική απορρήτου μπορεί να αλλάζει από καιρό σε καιρό σύμφωνα με τη νομοθεσία ή τις εξελίξεις στον κλάδο. Δεν θα ενημερώσουμε ρητά τους πελάτες μας ή τους χρήστες του ιστότοπου μας για τις αλλαγές αυτές. Αντί αυτού, σας συνιστούμε να ελέγχετε περιστασιακά αυτή τη σελίδα για τυχόν αλλαγές της παρούσας πολιτικής απορρήτου. Η εξακολούθηση της χρήσης του ιστότοπου https://ergasiapdm.gr ακόμη και μετά τις όποιες αλλαγές στην Πολιτική Απορρήτου, σημαίνει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων αυτών εκ μέρους σας.

Σχετική νομοθεσία

Παράλληλα με τα εσωτερικά συστήματα πληροφορικής της εταιρείας μας, ο ιστότοπος αυτός έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συμμορφώνεται όσον αφορά την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών, με τις νομοθεσίες/κανονισμούς που ακολουθούν:
Οδηγία της ΕΕ για την προστασία των δεδομένων του 1995 (DPD)
Κανονισμός 2018 για την γενική προστασία δεδομένων της ΕΕ (GDPR)

Προσωπικές πληροφορίες που συλλέγει αυτός ο ιστότοπος και γιατί τις συλλέγουμε

Αυτός ο ιστότοπος υποστηρίζει την δημιουργία λογαριασμού χρηστών για τους παρακάτω λόγους:

α) Δημιουργία λογαριασμού ως “επιχειρηματίας”. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης εγγράφεται στην υπηρεσία με κύριο σκοπό την εισαγωγή θέσεων εργασίας της/των επιχείρησης/επιχειρήσεων που εκπροσωπεί. Στόχος της προηγούμενης ενέργειας είναι η κάλυψη των ανοιχτών θέσεων εργασίας που προσφέρει. Τα δεδομένα τα οποία θα κληθεί να εισάγει ο συγκεκριμένος ρόλος κατηγοριοποιούνται και παρουσιάζονται παρακάτω:
Προφίλ επιχειρηματία
Όνομα, Επώνυμο, Όνομα χρήστη, email, Κωδικός πρόσβασης αλλά και Φωτογραφία προφίλ, Κινητό τηλέφωνο, Πατρώνυμο, Διεύθυνση, Ρυθμίσεις επικοινωνίας (πχ. Συμφωνώ να λαμβάνω μηνύματα προωθητικών ενεργειών (σεμινάρια, ημέρες καριέρας, κτλ) από το ergasiaPDM.gr στο email και στο κινητό τηλέφωνο που έχω δηλώσει στον λογαριασμό μου.).
Επιχείρηση
Επωνυμία επιχείρησης, Τομέας δραστηριότητας, Νομική μορφή, Έτος ίδρυσης, Δραστηριότητα – περιγραφή επιχείρησης, Λογότυπο, Διεύθυνση, Πόλη, Νομός, Ταχυδρομικός κώδικας, Email, Τηλέφωνο, Website, Facebook page, LinkedIn page, Πληροφορίες για άτομα με διαφορετικότητα (πχ. Γνωρίζετε το νομικό πλαίσιο και υποχρεώσεις για πρόσληψη ΑμεΑ στην επιχείρηση σας;, Είστε εγγεγραμμένη επιχείρηση στον χάρτη διαφορετικότητας; κ.ο.κ.).
Θέση εργασίας
Σύντομη περιγραφής θέσης εργασίας, Ζητούμενο επίπεδο μόρφωσης, Ειδικότητες υποψηφίων, Νομός/Δήμος/Πόλη θέσης εργασίας, Έτη εμπειρίας στο επάγγελμα (προϋπηρεσία), Ξένες Γλώσσες, Γνώσεις Η/Υ, Επιθυμητό ηλικιακό γκρουπ, Φύλο, Δίπλωμα οδήγησης, Εάν διατίθεται η παρούσα θέση εργασίας για ΑΜΕΑ.

β) Δημιουργία λογαριασμού ως “υποψήφιος”. Σε αυτή την περίπτωση ο χρήστης εγγράφεται στην υπηρεσία με κύριο σκοπό την έυρεση εργασίας. Τα δεδομένα τα οποία θα κληθεί να εισάγει ο συγκεκριμένος ρόλος κατηγοριοποιούνται και παρουσιάζονται παρακάτω:
Προφίλ υποψηφίου
Όνομα, Επώνυμο, Όνομα χρήστη, email, Κωδικός πρόσβασης αλλά και Κύρια θέση εργασίας, Έτη εμπειρίας, Φωτογραφία, Κινητό τηλέφωνο, Πατρώνυμο, Ηλικιακό γκρουπ, Φύλο, Facebook λογαριασμός, LinkedIn λογαριασμός, Διεύθυνση, Ρυθμίσεις επικοινωνίας, Ρυθμίσεις επικοινωνίας (πχ. Συμφωνώ να λαμβάνω μηνύματα προωθητικών ενεργειών (σεμινάρια, ημέρες καριέρας, κτλ) από το ergasiaPDM.gr στο email και στο κινητό τηλέφωνο που έχω δηλώσει στον λογαριασμό μου.).
Εργασιακή εμπειρία
Θέση απασχόλησης, Εργοδότης, Περιγραφή θέσης (αναφέρετε σύντομα τις αρμοδιότητες σας), Ημερομηνία έναρξης, Ημερομηνία λήξης, Πρακτική άσκηση
Σπουδές
Ίδρυμα, Τίτλος σπουδών, Βαθμός πτυχίου, Έτος αποφοίτησης
Ξένες γλώσσες
Γλώσσα, Επίπεδο, Πτυχίο
Γνώσεις Η/Υ
Πρόγραμμα, Επίπεδο
Πρόγραμμα κατάρτισης
Τίτλος προγράμματος, Φορέας, Είδος κατάρτισης, Έτος, Ώρες παρακολούθησης
Πρόσθετες επιθυμητές θέσεις
Πόσο καιρό είστε άνεργος;, Επιθυμητή θέση εργασίας 1, Επιθυμητή θέση εργασίας 2, Τι τύπο απασχόλησης προτιμάτε-επιθυμείτε;, Τι ωράριο απασχόλησης προτιμάτε-επιθυμείτε;
Μορφωτικό επίπεδο
Ανώτερο Επίπεδο Σπουδών, Τίτλος, Γνώσεις Η/Υ, Δίπλωμα οδήγησης, Τύπος διπλώματος οδήγησης
Πρόσθετα στοιχεία
Ανήκετε σε κάποια από τις παρακάτω ομάδες; (πχ. Άνεργος, Εποχιακά άνεργος, κτλ), Ποια είναι η οικογενειακή σας κατάσταση;, Αριθμός προστατευόμενων μελών, Επιθυμείτε να εργαστείτε σε κάποιο συγκεκριμένο Νομό / Δήμο της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας;, Επιθυμείτε να εργαστείτε στη λοιπή Ελλάδα;, Είστε άτομο με αναπηρία;

Αυτός ο ιστότοπος συλλέγει και χρησιμοποιεί προσωπικές πληροφορίες για τους ακόλουθους λόγους:

Παρακολούθηση επισκεψιμότητας ιστότοπων

Όπως οι περισσότεροι ιστότοποι, έτσι και αυτός, χρησιμοποιεί το Google Analytics για να παρακολουθεί την δραστηριότητα των χρηστών. Χρησιμοποιούμε αυτά τα δεδομένα για να καθορίσουμε τον αριθμό των ατόμων που χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας, για να κατανοήσουμε καλύτερα τον τρόπο με τον οποίο βρίσκουν και χρησιμοποιούν τις ιστοσελίδες μας και για να δούμε την πορεία τους μέσα στον ιστότοπο. Παρόλο που το Google Analytics καταγράφει δεδομένα όπως η γεωγραφική σας θέση, η συσκευή σας, το πρόγραμμα περιήγησης στο διαδίκτυο και το λειτουργικό σας σύστημα, καμία από αυτές τις πληροφορίες δεν σας κάνει προσωπικά γνωστούς σε εμάς. To Google Analytics καταγράφει επίσης τη διεύθυνση IP του υπολογιστή σας, η οποία θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την ταυτοποίηση σας, αλλά to Google Analytics δεν μας παρέχει πρόσβαση σε αυτό. Θεωρούμε ότι η Google Analytics είναι ένας τρίτος φορέας επεξεργασίας δεδομένων ο οποίος είναι συμβατός με τις επιταγές της Ευρωπαϊκής νομοθεσίας.

Φόρμες επικοινωνίας και σύνδεσμοι ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

Σχετικά με τα cookies

Σε περίπτωση που επιλέξετε να επικοινωνήσετε μαζί μας χρησιμοποιώντας φόρμα επικοινωνίας ή κάποιο σύνδεσμο του ηλεκτρονικού μας ταχυδρομείου, κανένα από τα δεδομένα που παρέχετε δεν θα αποθηκευτεί από αυτόν τον ιστότοπο ή θα μεταβιβαστεί ή θα υποβληθεί σε επεξεργασία από οποιονδήποτε τρίτο φορέα επεξεργασίας δεδομένων, όπως ορίζονται παρακάτω στην ενότητα «Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας». Αντίθετα, τα δεδομένα αυτά θα μας σταλούν με ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του πρωτοκόλλου SMTP (Simple Mail Transfer Protocol). Οι SMTP διακομιστές μας, προστατεύονται από πρωτόκολλο ασφαλείας TLS (μερικές φορές γνωστό και ως SSL), που σημαίνει ότι το περιεχόμενο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κρυπτογραφείται πριν να αποσταλεί μέσω του διαδικτύου. Το περιεχόμενο του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αποκρυπτογραφείται από τους τοπικούς μας υπολογιστές και συσκευές.

Τι είναι το cookie;
Ο όρος «cookie» αναφέρεται σε ένα μικρό αρχείο δεδομένων που αποτελείται αποκλειστικά από μια σειρά πληροφοριών σε μορφή κειμένου, το οποίο ο ιστότοπος μεταφέρει στο πρόγραμμα πλοήγησης ιστού που βρίσκεται στο σκληρό δίσκο του υπολογιστή σας, είτε προσωρινά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής σας, είτε μερικές φορές για μεγαλύτερες περιόδους, ανάλογα με τον τύπο του cookie. Τα cookies εκτελούν διάφορες λειτουργίες (για παράδειγμα, σας ξεχωρίζουν από τους άλλους επισκέπτες του ίδιου ιστοτόπου ή θυμούνται ορισμένα πράγματα για εσάς, όπως τις προτιμήσεις σας) και χρησιμοποιούνται από τους περισσότερους ιστότοπους για να βελτιώσουν την εμπειρία σας ως χρήστη τους.

Κάθε cookie είναι μοναδικό για το πρόγραμμα πλοήγησής σας και περιέχει ορισμένες ανώνυμες πληροφορίες. Ένα cookie συνήθως περιέχει το όνομα του πεδίου από όπου προήλθε το cookie, τη «διάρκεια ζωής» του cookie καθώς και μία τιμή (συνήθως με τη μορφή ενός τυχαίως παραχθέντα μοναδικού αριθμού).

Τύποι cookies
Οι βασικοί τύποι των cookies που ενδεχομένως να χρησιμοποιούν οι ιστότοποι περιγράφονται παρακάτω:

  • Cookies επίσκεψης (session cookies): Πρόκειται για προσωρινά cookies που παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας μόνο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής σας και διαγράφονται όταν κλείσετε το πρόγραμμα πλοήγησης.
  • Μόνιμα cookies (persistent cookies): Αυτά παραμένουν στο αρχείο των cookies του προγράμματος πλοήγησης της συσκευής σας ακόμα και αφότου κλείσει το πρόγραμμα πλοήγησης, μερικές φορές για ένα έτος ή και παραπάνω (η ακριβής διάρκεια παραμονής εξαρτάται από τη διάρκεια ζωής κάθε cookie). Τα μόνιμα cookies χρησιμοποιούνται όταν ο διαχειριστής του ιστοτόπου ενδεχομένως χρειάζεται να γνωρίζει ποιος είστε για παραπάνω από μία επισκέψεις (π.χ. για να θυμάται το όνομα χρήστη σας ή τις προτιμήσεις σας ως προς την παραμετροποίηση του ιστοτόπου).
  • Cookies πρώτου μέρους (First-party cookies): Πρόκειται για cookies που εγκαθίστανται στο πρόγραμμα πλοήγησης και/ή στο σκληρό δίσκο της συσκευής σας από τον ιστότοπο τον οποίον επισκέπτεστε. Αυτό περιλαμβάνει την ανάθεση ενός μοναδικού αναγνωριστικού κωδικού σε εσάς με σκοπό την παρακολούθηση της πλοήγησής σας στον ιστότοπο. Οι διαχειριστές ιστοτόπων συχνά χρησιμοποιούν cookies πρώτου μέρους για τη διαχείριση των επισκέψεων και για σκοπούς αναγνώρισης.
  • Cookies τρίτων μερών (Third-party cookies): Πρόκειται για cookies που χρησιμοποιούνται από τρίτα μέρη, όπως π.χ. κοινωνικά δίκτυα, για να παρακολουθούν τις επισκέψεις σας στους διάφορους ιστότοπους στους οποίους διαφημίζονται. Ο διαχειριστής του ιστοτόπου δεν έχει έλεγχο σε αυτά τα cookies τρίτων μερών.

Τα cookies σε αυτό τον ιστότοπο και πώς να τα διαχειριστείτε:
Σε αυτόν τον ιστότοπο, χρησιμοποιούμε τα cookies για να βελτιώσουμε την εμπειρία της χρήσης του ιστοτόπου από τους επισκέπτες του. Η λειτουργία του ιστοτόπου θα επηρεαστεί σημαντικά αν απενεργοποιήσετε ή αν δεν αποδεχθείτε την χρήση των cookies.

Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα cookies τρίτων μερών που χρησιμοποιούμε σε αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου απενεργοποίησής τους και της επίδρασης της απενεργοποίησης στη λειτουργία του ιστοτόπου. Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο διαχείρισης ορισμένων τύπων cookies, συμπεριλαμβανομένου του τρόπου ελέγχου ή διαγραφής τους, παρακαλούμε επισκεφτείτε τη διεύθυνση: www.aboutcookies.org.

Cookies της Google Analytics
Τα cookies της υπηρεσίας Google Analytics είναι cookies ανάλυσης/καταγραφής απόδοσης που μας επιτρέπουν να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες για το πώς οι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπό μας. Αυτά τα cookies μπορούν να μας ενημερώνουν σχετικά με το πόσοι επισκέπτες χρησιμοποιούν τον ιστότοπο, την ώρα και τη διάρκεια της πρόσβασης, ενώ επίσης παρέχουν πληροφορίες για τον τρόπο πλοήγησης των επισκεπτών στα διάφορα σημεία του ιστοτόπου. Αυτές οι πληροφορίες μας βοηθούν να βελτιώσουμε τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο ιστότοπός μας. Είναι ανώνυμες πληροφορίες και δεν περιέχουν προσωπικά δεδομένα. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τα cookies της Google Analytics σχετικά με τον ιστοτόπό μας μεταφέρονται και αποθηκεύονται στους διακομιστές της Google σύμφωνα με την πολιτική απορρήτου της Google. Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την υπηρεσία Google Analytics, παρακαλούμε κάντε κλικ στο https://support.google.com/analytics/answer/6004245
Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την παρακολούθηση από την υπηρεσία Google Analytics κάνοντας κλικ στο https://tools.google.com/dlpa ge/gaoptout?hl=en=GB. Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies η χρήση του ιστοτόπου από εσάς δεν θα καταμετρείται, ούτε θα χρησιμοποιείται στα στατιστικά στοιχεία που συλλέγουμε για να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες που παρέχουμε μέσω του ιστοτόπου. Η λειτουργία του ιστοτόπου δεν θα επηρεαστεί.

Cookies από παρόχους υπηρεσίας βίντεο (Google, Vimeo, DailyMotion κλπ)
Οι πάροχοι αυτοί μπορεί να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας, αν παρακολουθείτε στον ιστότοπό μας βίντεο τα οποία μας παρέχουν ως εξωτερική υπηρεσία. Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, ενδεχομένως να μην μπορείτε να δείτε τα ενσωματωμένα βίντεο από τον ιστότοπό μας.

Cookies από κοινωνικά δίκτυα
Τα κοινωνικά δίκτυα τρίτων μερών μπορούν να τοποθετήσουν cookies στη συσκευή σας αν επιλέξετε να μοιραστείτε υλικό από τον ιστότοπό μας με αυτά, κάνοντας κλικ σε ένα από τα ενσωματωμένα πλήκτρα με τίτλο «Κοινή χρήση» (share). Αν απενεργοποιήσετε αυτά τα cookies, η λειτουργία «Κοινή χρήση» (share) δεν θα είναι διαθέσιμη.

Σχετικά με τον διακομιστή αυτού του ιστοτόπου

Όλη η διαδικτυακή κίνηση (μεταφορά αρχείων) μεταξύ αυτού του ιστότοπου και του προγράμματος περιήγησής σας, είναι κρυπτογραφημένη και μεταφέρεται μέσω του πρωτοκόλλου HTTPS κάνοντας χρήση του SSL (Secure Sockets Layer).

Οι επεξεργαστές δεδομένων τρίτου μέρους μας

Χρησιμοποιούμε έναν αριθμό τρίτων φορέων για την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων για εμάς. Αυτοί οι φορείς έχουν επιλεγεί προσεκτικά ώστε να συμμορφώνονται με τη νομοθεσία που αναφέρθηκε στο παρόν κείμενο.

Παραβιάσεις δεδομένων

Για όσες προσωπικές σας πληροφορίες αποθηκευτούν στη βάση δεδομένων μας, θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την διασφάλισή τους. Θα αναφέρουμε κάθε τυχόν παράνομη παραβίαση της βάσης δεδομένων αυτού του ιστοτόπου ή της βάσης δεδομένων κάθε τρίτου φορέα επεξεργασίας δεδομένων σε οποιονδήποτε και σε όλους τους άμεσα ενδιαφερομένους όπως και στις και αρχές εντός 72 ωρών από την παραβίαση, εφόσον είναι προφανές ότι τα προσωπικά δεδομένα που είναι αποθηκευμένα σε αναγνωρίσιμη μορφή, έχουν κλαπεί.

ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΡΗΣΤΩΝ

Οι χρήστες αποδέχονται, συμφωνούν και συνομολογούν ότι θα κάνουν σύννομη και πρόσφορη χρήση της ιστοσελίδας https://ergasiapdm.gr. Σε περίπτωση παράνομης ή αντίθετης με τους παρόντες όρους, χρήσης της ιστοσελίδας https://ergasiapdm.gr, οι χρήστες υποχρεούνται να αποζημιώσουν την «ΠΤΑ ΠΔΜ» για τη θετική και αποθετική της ζημία.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ – ΔΩΣΙΔΙΚΙΑ

Οι παρόντες όροι χρήσης, καθώς και κάθε μελλοντική τροποποίηση τους, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο. Για κάθε διαφορά που τυχόν προκύψει, αρμόδια ορίζονται τα δικαστήρια της Κοζάνης.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για κάθε ερώτηση ή διευκρίνηση, επικοινωνήστε μαζί μας και θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

2. ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Από την 25.5.2018 εφαρμόζεται ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Δεδομένων (ΕΕ) 2016/679, γνωστός και ως ΓΚΠΔ ή GDPR ο οποίος θεσπίστηκε στις 04/05/2016 και τέθηκε σε πλήρη εφαρμογή στις 25/05/2018, μετά και το πέρας 2 ετών περιόδου προσαρμογής. Απώτερος στόχος του Κανονισμού είναι η προστασία του απορρήτου των προσωπικών δεδομένων των υποκειμένων, προσδιορίζοντας και αναδιαμορφώνοντας κατάλληλα τους τρόπους και τις μορφές με τους οποίους οι οργανισμοί επεξεργάζονται τα δεδομένα αυτά (συλλογή, διαχείριση, αποθήκευση, διαγραφή, κτλ.).

Ο παρών ιστοχώρος του Περιφερειακού Ταμείου Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας (εφεξής: ΠΤΑ ΠΔΜ) αναγνωρίζει και σέβεται το δικαίωμα προστασίας των προσωπικών δεδομένων των χρηστών του διαδικτύου, σύμφωνα με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό 2016/679. Το παρόν κείμενο πολιτικής τη συλλογή και επεξεργασία δεδομένων των χρηστών κατά την επίσκεψη ή χρήση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Ιστοχώρου μας. Ο επισκέπτης του Ιστοχώρου μας ή/και χρήστης των υπηρεσιών μας οφείλει να διαβάσει προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις προστασίας των προσωπικών του πληροφοριών που αναφέρονται εδώ, εφόσον δε, εξακολουθεί να κάνει χρήση, σημαίνει ότι τους αποδέχεται και συγκατατίθεται στην επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων από την Περιφέρεια.

Η επεξεργασία και προστασία των προσωπικών δεδομένων σας, υπόκειται στις διατάξεις του GDPR, αλλά και στις λοιπές διατάξεις του εθνικού, κοινοτικού και διεθνούς δικαίου σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

Υπεύθυνος επεξεργασίας

Υπεύθυνος επεξεργασίας το ΠΤΑ ΠΔΜ, η οποία εδρεύει στην Κοζάνη, Περιοχή ΖΕΠ, τηλ.: 24610 53981, 2461053971, email: info@pta.pdm.gr.

Yπεύθυνος Προστασίας Δεδομένων

Το ΠΤΑ ΠΔΜ έχει ορίσει Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων, ο οποίος παρακολουθεί τη συμμόρφωσή του με τον Κανονισμό 2016/679 και άλλες διατάξεις σχετικά με την προστασία δεδομένων. Για οποιαδήποτε απορία σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον  Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων (Data Protection Officer), στο πλαίσιο της άσκησης των δικαιωμάτων σας,  με αποστολή σχετικού e-mail στο dpo@pta.pdm.gr ή έγγραφα (συμπληρώνοντας στο σχετικό έντυπο άσκησης δικαιωμάτων) στην ταχυδρομική διεύθυνση Υπεύθυνος Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων , Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Δυτικής Μακεδονίας ,ΖΕΠ Κοζάνης , Τ.Κ. 50100 .Το αίτημά σας πρέπει να περιλαμβάνει σαφή διατύπωση, το ονοματεπώνυμό σας και ακριβή στοιχεία επικοινωνίας (e-mail, τηλέφωνο, διεύθυνση).

Βασικοί ορισμοί

Τι είναι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα
Δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο των δεδομένων»), όπως είναι ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, ΑΦΜ κ.ά. Ως ταυτοποιήσιμο ορίζεται το φυσικό πρόσωπο εκείνο του οποίου η ταυτότητα μπορεί να εξακριβωθεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως μέσω αναφοράς σε αναγνωριστικό στοιχείο ταυτότητας, όπως όνομα, σε αριθμό ταυτότητας, σε δεδομένα θέσης, σε επιγραμμικό αναγνωριστικό ταυτότητας (διεύθυνση ΙΡ, e-mail κλπ.) ή σε έναν ή περισσότερους παράγοντες που προσιδιάζουν στη σωματική, φυσιολογική, γενετική, ψυχολογική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητά του.

Τι είναι δεδομένα ειδικών κατηγοριών
Ειδικές κατηγορίες δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι τα προσωπικά δεδομένα που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και η επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό.

Τι είναι επεξεργασία προσωπικών δεδομένων
Επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα είναι κάθε πράξη ή σειρά πράξεων που πραγματοποιείται με ή χωρίς τη χρήση αυτοματοποιημένων μέσων, σε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, όπως η συλλογή, καταχώρηση, οργάνωση, διάρθρωση, αποθήκευση, προσαρμογή, μεταβολή, ανάκτηση, αναζήτηση πληροφοριών, χρήση, διαβίβαση σε τρίτους, διάδοση, συσχέτιση, συνδυασμός, περιορισμός, διαγραφή και καταστροφή προσωπικών δεδομένων.

Τι είναι υπεύθυνος επεξεργασίας
Υπεύθυνος επεξεργασίας είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνα ή από κοινού με άλλα, καθορίζουν τους σκοπούς και τον τρόπο επεξεργασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

Τι είναι εκτελών την επεξεργασία
Εκτελών την επεξεργασία είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται προσωπικά δεδομένα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας.

Τι είναι αποδέκτης
Αποδέκτης είναι το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας, στα οποία κοινολογούνται τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, είτε πρόκειται για τρίτον είτε όχι. Ωστόσο, οι δημόσιες αρχές που ενδέχεται να λάβουνδεδομένα προσωπικού χαρακτήρα στο πλαίσιο συγκεκριμένης έρευνας σύμφωνα με το δίκαιο της Ένωσης ή κράτους μέλους δεν θεωρούνται ως αποδέκτες· η επεξεργασία των δεδομένων αυτών από τις εν λόγω δημόσιες αρχές πραγματο ποιείται σύμφωνα με τους ισχύοντες κανόνες προστασίας των δεδομένων ανάλογα με τους σκοπούς της επεξεργασίας.

Τι είναι συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων
Συγκατάθεση του υποκειμένου των δεδομένων είναι κάθε ένδειξη βουλήσεως, ελεύθερη, συγκεκριμένη, ρητή και εν πλήρει επιγνώσει, με την οποία το υποκείμενο των δεδομένων εκδηλώνει ότι συμφωνεί, με δήλωση ή με σαφή θετική ενέργεια, να αποτελέσουν αντικείμενο επεξεργασίας τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που το αφορούν.

Ποια προσωπικά δεδομένα συλλέγουμε και για ποιο σκοπό
Κατά την επίσκεψη και πλοήγηση στον Ιστοχώρο του ΠΤΑ – ΠΔΜ, αυτόματα γίνεται καταγραφή της διεύθυνσης δικτυακού πρωτοκόλλου του χρήστη, μέσω της οποίας, όμως δεν αποκαλύπτονται αναγνωρίσιµα στοιχεία της φυσικής ταυτότητας του χρήστη, αλλά αυτά χρησιµοποιούνται αποκλειστικά και µόνο για στατιστικούς λόγους επισκεψιµότητας στη δικτυακή παρουσίασή µας. Επιπλέον, συλλέγονται cookies, στην επεξεργασία των οποίων έχετε συγκατατεθεί. Η επεξεργασία των δεδομένων γίνεται με σκοπό να σας παρέχουμε πρόσβαση στις πληροφορίες του Ιστοχώρου μας.

Νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων
H νόμιμη βάση επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων είναι η συγκατάθεση κατά την επίσκεψη της ιστοσελίδας μας και κατά τη συλλογή των διευθύνσεων e-mail, όπως και κατά τη χρήση της φόρμας επικοινωνίας.

Αποδέκτες των δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα των επισκεπτών ή/και χρηστών των υπηρεσιών του Ιστοχώρου μας δεν διαβιβάζονται σε τρίτους αποδέκτες.

Χρόνος διατήρησης των δεδομένων
Τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν τους επισκέπτες του Ιστοχώρου ή/και χρήστες των ηλεκτρονικών μας υπηρεσιών συλλέγονται και διατηρούνται για τον απολύτως απαραίτητο χρόνο και μετά διαγράφονται. Συγκεκριμένα, τα δεδομένα από τις επισκέψεις διαγράφονται αυτόματα μετά από την πάροδο έξι μηνών και τα στοιχεία επικοινωνίας, όταν το ζητήσει ο χρήστης που έχει κάνει εγγραφή στις ηλεκτρονικές μας υπηρεσίες.

Ασφάλεια δεδομένων
Για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των χρηστών και επισκεπτών του Ιστοχώρου μας χρησιμοποιούμε ασφαλή σύνδεση (https://) και μέτρα ασφαλείας δεδομένων για την αποτροπή του κινδύνου απώλειας, κακής χρήσης, μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης και κοινοποίησης των προσωπικών σας πληροφοριών.

Τα δικαιώματα σας
Όσον αφορά την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που σας αφορούν, έχετε τα εξής δικαιώματα:
α) δικαίωμα πρόσβασης, δηλ. το δικαίωμα να πληροφορηθείτε εάν προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν υφίστανται επεξεργασία,
β) δικαίωμα διόρθωσης, δηλ. το δικαίωμα να απαιτήσετε τη διόρθωση ανακριβών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα,
γ) δικαίωμα διαγραφής, δηλ. το δικαίωμα να ζητήσετε να διαγραφούν τα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν,
δ) δικαίωμα περιορισμού της επεξεργασίας όταν η ακρίβεια των δεδομένων αμφισβητείται, είναι παράνομη ή για άλλους λόγους,
ε) δικαίωμα φορητότητας, δηλ. το δικαίωμα να ζητήσετε να λάβετε τα δεδομένα που σας αφορούν σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο, καθώς και να διαβιβασθούν τα εν λόγω δεδομένα σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας και
στ) δικαίωμα εναντίωσης στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, εκτός αν υφίστανται επιτακτικοί και νόμιμοι λόγοι για την επεξεργασία οι οποίοι υπερισχύουν των συμφερόντων, των δικαιωμάτων και των ελευθεριών σας.
Για την άσκηση των δικαιωμάτων σας, υπό τους περιορισμούς της κείμενης νομοθεσίας (άρθρα 17 παρ. 3 στοιχ. β΄, 20 παρ. 3 και 23 Κανονισμού 2016/679),  μπορείτε να απευθυνθείτε στο ΠΤΑ ΠΔΜ, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλ. διεύθυνση:
info@pta.pdm.gr. ή dpo@pta.pdm.gr ή ταχυδρομικώς, στην ως άνω διεύθυνσή μας.

Δικαίωμα καταγγελίας
Σύμφωνα με τον Κανονισμό αριθ. 679/2016, έχετε το δικαίωμα, εάν θεωρείτε ότι παραβιάζονται τα δικαιώματά σας όσον αφορά την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία εδρεύει στην Αθήνα (Κηφισίας 1-3, Τ.Κ. 115 23) και στο τηλέφωνο 2106475600 και φαξ 2106475628 ή στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας complaints@dpa.gr.

3. ΠΟΛΙΤΙΚΗ COOKIES

Εισαγωγή

Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου, τα οποία μπορεί να αποθηκευτούν στον υπολογιστή, στο κινητό τηλέφωνο ή στο tablet σας, κατά την επίσκεψή σας σε έναν ιστότοπο ή μια ιστοσελίδα. Σκοπός τους είναι να αποθηκεύουν τις ρυθμίσεις ή τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα, ώστε, σε μελλοντικές σας επισκέψεις, οι πληροφορίες αυτές να ανακτώνται και να μην αποθηκεύονται εκ νέου κάθε φορά.

Αν και η πλειοψηφία των φυλλομετρητών (browsers), όπως, λόγου χάρη, οι Google Chrome, Mozilla Firefox, Safariκαι Opera, υποστηρίζουν τη χρήση cookies, εντούτοις, ο χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το φυλλομετρητή του να μην αποδέχεται, εξαρχής, cookies ή να διαγράφει αυτά εκ των υστέρων.

Είδη και χρησιμότητα των Cookies

Τα cookie μπορούν να επιτελέσουν πολλές λειτουργίες. Τα πιο συνήθη cookies που απαντώνται στους περισσότερους ιστότοπους ανήκουν σε δύο κατηγορίες:

Τα cookies προβαλλόμενου ιστοτόπου (website–session cookies), τα οποία αποθηκεύονται, προσωρινά μόνο, στον υπολογιστή σας και προέρχονται από τη σελίδα την οποία επισκέπτεστε. Τα cookies αυτής της κατηγορίας εφαρμόζονται μόνο για τον εκάστοτε ιστότοπο, τον οποίο επισκέπτεστε, και διαγράφονται με την αποχώρησή σας από αυτόν. Τυπικό παράδειγμα αυτής της κατηγορίας είναι τα cookies που χρησιμοποιούν τα ηλεκτρονικά καταστήματα (e-shops), με τα οποία κρατείται πληροφορία σχετικά με τις επιλογές αγοράς του χρήστη: τα προϊόντα που έχει επιλέξει να αγοράσει αποθηκεύονται στο καλάθι αγορών και δε χάνονται καθώς ο χρήστης επισκέπτεται τις διάφορες σελίδες του ηλεκτρονικού καταστήματος, μέχρις ότου ολοκληρώσει τις αγορές.

Τα μόνιμα cookies, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και διατηρούνται και μετά το τέλος της συνεδρίας σας στο σχετικό ιστότοπο. Τα cookies αυτά κυρίως προσφέρουν προσωποποιημένες υπηρεσίες, που καλύπτουν τις εξατομικευμένες ανάγκες του εκάστοτε χρήστη, κυρίως μέσα από την αποθήκευση πληροφοριών που συγκεντρώνουν για αυτόν. Τέτοιες πληροφορίες περιλαμβάνουν τις προτιμήσεις του χρήστη ως προς την εμφάνιση του ιστοτόπου, τη γλώσσα προτίμησης, τα στοιχεία εισόδου, δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα, σε περίπτωση που επιτρέψει την αποθήκευσή τους κλπ. Τα μόνιμα cookies, παρά το όνομά τους, έχουν διάρκεια ζωής και διαγράφονται αυτόματα, μόλις λήξει αυτή.

Εκτός από τα cookies του ιστοτόπου που επισκέπτεστε, υπάρχουν και τα λεγόμενα third–party cookies, τα οποία ανήκουν στις παραπάνω κατηγορίες, αλλά εφαρμόζονται στον ιστότοπο από τρίτα μέρη. Τα third-party cookies είναι κατά κανόνα αβλαβή, συγκεντρώνουν, όμως, πληροφορίες σχετικά με τους επισκέπτες στον ιστότοπο (μέτρηση επισκεψιμότητας, καταγραφή αριθμού επισκεπτών, γεωγραφική προέλευση, στοιχεία λειτουργικού συστήματος κλπ.) και χρησιμοποιούνται, κυρίως, για σκοπούς διαφημιστικούς και προωθητικούς.

Χρήση των cookies στο ergasiapdm.gr

Το site μας αποθηκεύει cookies στο ηλεκτρονικό μέσο με το οποίο μας επισκέπτεστε, με σκοπό τη βελτίωση της εμπειρίας σας κατά την παραμονή σας σε αυτό, καθώς και τη μέτρηση της επισκεψιμότητάς σας. Με τα cookies αυτά δεν τίθενται σε κίνδυνο η ιδιωτικότητα και τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα των χρηστών.
Παρακάτω παρατίθενται τα cookies που χρησιμοποιούμε:

Ονομασία Διάρκεια Περιγραφή
cookielawinfo-checkbox-non-necessary (απαραίτητο) 1 έτος Xρησιμοποιείται για την αποθήκευση της συναίνεσης του χρήστη για τα cookies στην κατηγορία “Μη απαραίτητο”.
wordpress_test_cookie (απαραίτητο) 1 ημέρα Χρησιμοποιείται για να ανιχνεύσει αν ο φυλλομετρητής του χρήστη μπορεί να υποστηρίξει τη λειτουργία cookies.
_ga 2 έτη Καταχωρεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό (ID) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία στατιστικών δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που ο επισκέπτης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.
_gat 1 ημέρα Χρησιμοποιείται από την Google Analytics για να ελέγξει το ρυθμό εισροής αιτημάτων.
_gid 1 ημέρα Καταχωρεί ένα μοναδικό αναγνωριστικό (ID) που χρησιμοποιείται για τη δημιουργία στατιστικών δεδομένων σχετικά με τον τρόπο που ο επισκέπτης χρησιμοποιεί τον ιστότοπο.
collect Persistent Χρησιμοποιείται για την αποστολή δεδομένων στο Google Analytics σχετικά με τη συσκευή και τη συμπεριφορά του επισκέπτη. Ανιχνεύει τον επισκέπτη σε όλες τις συσκευές και τα κανάλια εμπορικής προώθησης.

Υποχρέωση της συναίνεσης για αποθήκευση των cookies

Η εγκατάσταση και χρήση cookies ρυθμίζεται ειδικότερα από την παράγραφο 5 του άρθρου 4 του ν. 3471/2006 (ο οποίος μετέφερε στην ελληνική έννομη τάξη την Οδηγία 2002/58/ΕΚ), σύμφωνα με την οποία, η εγκατάσταση και χρήση ενός cookie επιτρέπεται μόνο με τη συγκατάθεση του χρήστη. Ένας ιστότοπος μπορεί να εγκαταστήσει ένα cookie μόνο εάν ο εκάστοτε χρήστης της έχει δώσει τη συγκατάθεσή του μετά από σαφή και εκτενή ενημέρωση για την εγκατάσταση αυτή, το σκοπό της επεξεργασίας, την άσκηση του δικαιώματος πρόσβασης και τυχόν αποδέκτες των δεδομένων. Η συγκατάθεση αυτή μπορεί να δίδεται μέσω κατάλληλων ρυθμίσεων στο φυλλομετρητή ιστού ή μέσω άλλης εφαρμογής.

Λήψη συναίνεσης από τον επισκέπτη

Δεδομένου ότι ο ιστότοπός μας κάνει χρήση cookies πέραν αυτών που θεωρούνται τεχνικά απαραίτητα για την πραγματοποίηση της σύνδεσης στην ιστοσελίδα ή για την παροχή της υπηρεσίας διαδικτύου, τα οποία εξαιρούνται από την υποχρέωσης λήψης συναίνεσης, σύμφωνα με την παράγραφό 5 του άρθρου 4 του ν.3471/2006, ζητούμε να λάβουμε από εσάς τη συγκατάθεσή σας, πριν την αποθήκευση των cookies που χρησιμοποιούμε.

Έχετε τη δυνατότητα, ανά πάσα στιγμή, να διαγράψετε τα cookies που αποθηκεύτηκαν στον υπολογιστή σας, λόγω της επίσκεψής σας στο site μας, μέσα από τις ρυθμίσεις του φυλλομετρητή σας.

Ειδικότερα, χρησιμοποιούμε ειδικό plugin, το οποίο εμποδίζει τα cookies να αποθηκευτούν στον υπολογιστή σας, εάν δεν ληφθεί πρώτα η συναίνεσή σας μέσω του πατήματος ενός κομβίου αποδοχής. Πλησίον του κομβίου αποδοχής υπάρχει σύνδεσμος που οδηγεί στην παρούσα Πολιτική Χρήσης Cookies του ιστοτόπου, η οποία παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας διευκολύνουν να λάβετε απόφαση για τη χορήγηση συγκατάθεσης ή όχι στην αποδοχή των cookies.

Έλεγχος και διαγραφή των cookies

Μπορείτε να ελέγχετε ή/και να διαγράφετε τα cookies που έχετε αποθηκευμένα, ανάλογα με τις επιθυμίες σας. Λεπτομέρειες θα βρείτε εδώ: www.aboutcookies.org. Μπορείτε να διαγράψετε όλα τα cookies που βρίσκονται ήδη στον υπολογιστή σας, όπως και να ρυθμίσετε τους περισσότερους φυλλομετρητές κατά τρόπο που να μην επιτρέπουν την εγκατάσταση cookies. Ωστόσο, στην περίπτωση αυτή, ίσως χρειαστεί να προσαρμόζετε μόνοι σας ορισμένες προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεστε έναν ιστότοπο, ενώ επίσης ενδέχεται να μην λειτουργούν και μερικές υπηρεσίες.

4. ΑΙΤΗΣΗ ΑΣΚΗΣΗΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΩΝ

Έγγραφο (.docx)

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση