Διεθνές Forum Αγροδιατροφικών Προϊόντων Νομού Κοζάνης – ΕΒΕ Κοζάνης, με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, 2 – 5 Ιουνίου 2022 

Σήμερα, στις 2 Ιουνίου 2022 ξεκινά το πρώτο Διεθνές Forum προβολής και προώθησης των εξαγώγιμων Αγροδιατροφικών Προϊόντων του Νομού Κοζάνης που διοργανώνει το ΕΒΕ Κοζάνης.

Αντικείμενο του Forum είναι η επίσκεψη στο Νομό Κοζάνης 11 εισαγωγικών επιχειρήσεων τροφίμων και ποτών του εξωτερικού, με έντονο ενδιαφέρον ανάπτυξης συνεργασιών με τις εξαγωγικές επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης. Συγκεκριμένα οι επιχειρήσεις προέρχονται από τις παρακάτω χώρες: ΗΠΑ, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σκωτία, Αλβανία, Κύπρος, Πολωνία.

Το “μενού” των επισκέψεων περιλαμβάνει 9 επί τόπου στοχευμένες επισκέψεις σε μικρές, μεσαίες και μεγάλες εξαγωγικές επιχειρήσεις, καθώς και μια μεγάλη έκθεση (Β2Β), κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθούν συναντήσεις των Επιχειρηματιών – Αγοραστών με άλλες 25 περίπου επιχειρήσεις του Νομού Κοζάνης και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας. 

Ανάμεσα στις επισκέψεις στις εγκαταστάσεις των επιχειρήσεων του νομού έχουν προγραμματιστεί γεύματα, στα οποία οι Επιχειρηματίες – Αγοραστές θα έχουν την ευκαιρία να γευτούν τοπικές συνταγές που έχουν προετοιμαστεί με τα φρεσκότερα τοπικά προϊόντα, αλλά και με φρέσκια, καινοτόμα ματιά. 

Σε αυτή την ιδιαιτέρως κρίσιμη περίοδο της απολιγνιτοποίησης, το ΕΒΕ Κοζάνης επιλέγει να επενδύσει σε μια ολιστική προσέγγιση προβολής και προώθησης των τοπικών προϊόντων και επιχειρήσεων.

Το Πρόγραμμα στο πλαίσιο του Διεθνές Forum Αγροδιατροφικών Προϊόντων Νομού Κοζάνης – ΕΒΕ Κοζάνης Με τη συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας 2 – 5 Ιουνίου 2022:

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *