Διαδικτυακό Εργαστήριο Επιχειρηματικής Ανακάλυψης με θέμα «Παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στη Δυτική Μακεδονία με έμφαση στην αξιοποίηση των παραπροϊόντων», στις 14/04/22 από τη Δομή Στήριξης RIS3/ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας

Σας προσκαλούμε στο διαδικτυακό εργαστήριο επιχειρηματικής ανακάλυψης που διοργανώνει η Δομή Στήριξης RIS3/ΠΤΑ Δυτικής Μακεδονίας για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με την υποστήριξη της ΑΝΚΟ ΑΕ, με θέμα «Παραγωγή γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων στη Δυτική Μακεδονία με έμφαση στην αξιοποίηση των παραπροϊόντων» την Πέμπτη 14/4/2022 και ώρα 11:00π.μ.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ερευνητές και επιχειρήσεις του τομέα της παραγωγής τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων της Δυτικής Μακεδονίας.

Το εργαστήριο θα προβληθεί ζωντανά μέσω της σελίδας της Δομής στήριξης RIS3/ΠΤΑ ΔΜ στο facebook. (https://www.facebook.com/rispdm )

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις και τους ερευνητές του τομέα της παραγωγής γαλακτοκομικών και τυροκομικών προϊόντων να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα 24613503972 – 976 ή στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/GZwhY2LTaP1JLYt29

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *