Ζητείται πωλητής από την εταιρεία SOFFI A.E (Κοζάνη)

ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΓΕΤΙΔΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΩΝ HO.RE.CA. & RETAIL, SOFFIA*.*E. ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΜΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΜΗ ΧΑΡΤΙΚΩΝ, ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΩΝ, ΠΛΑΣΤΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΟΙΚΙΑΚΗΣ, ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΩΝ, ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΩΣΙΜΩΝ ΓΙΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ, ΣΕ ΘΕΣΣΑΛΙΑ, ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ, ΗΠΕΙΡΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,

ΖΗΤEIΤΑΙ ΓΙΑ 8ΩΡΗ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗ ΔΕΥΤΕΡΑ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08:30 – 16:30 :

ΠΩΛΗΤHΣ ΓΙΑ HO.RE.CA ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ.

ΓΙΑ ΤHΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ:

ΕΚΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ, ΔΙΠΛΩΜΑ ΙΧ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΗΣ ΕΚΤΟΣ ΒΑΣΗΣ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ, ΒΑΣΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ, ΘΕΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ.

ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ:

ΙΚΑΝΟΠOIHΤΙΚΟ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟΔΟΧΩΝ (ΣΤΑΘΕΡΟΣ ΜΙΣΘΟΣ) ,ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ, ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ, BONUS ΠΩΛΗΣΕΩΝ, ΘΕΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ, ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ, ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΣ ΤΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΑΣ, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΣΤΟ hr@*soffi*.gr, ΝΑ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΚΑΘΑΡΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ “ΠΩΛΗΤΗΣ ΓΙΑ ΚΟΖΑΝΗ“. ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΑΠΟΣΤΕΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΟ email ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΑ ΖΗΤΟΥΜΕΝΑ ΘΑ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΑΚΥΡΑ ΚΑΙ ΔΕ ΘΑ ΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟΨΙΝ.

ΘΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ . ΤΑ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ 6 ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΘΑ ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ.

ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *