Θέση εργασίας Site Health, Safety & Environmental Manager στην εταιρεία Μυτιληναίος Α.Ε. (Κοζάνη)

Η εταιρεία Mytilineos επιθυμεί να ενισχύσει το δυναμικό της σε πάνω από 40 θέσεις εργασίας, για τις εγκαταστάσεις της σε όλη την Ελλάδα. 

Οι ειδικότητες αφορούν θέσεις εργασίας όπως υπαλλήλους, site managers, μηχανολόγους, τεχνίτες παραγωγής και επιτηρητές βάρδιας μεταξύ άλλων επαγγελμάτων. 

Η MYTILINEOS αποτελεί κορυφαία διεθνή βιομηχανική και ενεργειακή εταιρεία με δυναμική παρουσία και στις 5 ηπείρους. Δραστηριοποιείται στους τομείς της Ηλεκτρικής Ενέργειας & Φυσικού Αερίου, της Μεταλλουργίας, της Ανάπτυξης Ανανεώσιμων Πηγών & Αποθήκευσης Ενέργειας και των Έργων Βιώσιμης Ανάπτυξης.

H eταιρεία ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1990 αποτελώντας μετεξέλιξη της παλαιάς οικογενειακής επιχείρησης εμπορίας μετάλλων που λειτουργούσε ήδη από το 1908. Το 1995 εισήχθη στο Χρηματιστήριο Αθηνών αποτελεί μέλος του δείκτη υψηλής κεφαλαιοποίησης FTSE LARGE CAP.  Η MYTILINEOS επιδιώκει την ανάπτυξη της μέσω του επιχειρηματικού της μοντέλου που ανταποκρίνεται στις παγκόσμιες προκλήσεις της Βιώσιμης Ανάπτυξης.

Η πορεία της εταιρείας προς τη βιωσιμότητα χαρακτηρίζεται κυρίως από τη συνειδητή δέσμευσή της στην υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και την ευθυγράμμιση των στρατηγικών προτεραιοτήτων της με τους Παγκόσμιους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης, καθώς και από τον ηγετικό ρόλο που έχει στον εξελισσόμενο εθνικό ενεργειακό μετασχηματισμό και την απανθρακοποίηση.

Δείτε εδώ τις θέσεις

Κλικ εδώ για αίτηση

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *