1 θέση ΠΕ Κτηνιάτρων στην Π.Ε. Κοζάνης

Η Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ενός (1) ατόμου κατηγορίας ΠΕ Κτηνιάτρων, για την αντιμετώπιση των αναγκών του Προγράμματος «Εμβολιασμοί κατά της Οζώδους Δερματίτιδας των Βοοειδών» στη Διεύθυνση Κτηνιατρικής/Υποδιεύθυνση Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που εδρεύει στην Κοζάνη του Νομού Κοζάνης.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ 1ΠΕ/ΤΕ και να την υποβάλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση δικαιολογητικά, είτε ηλεκτρονικά στο e-mail: info.ddioikisis@pdm.gov.gr , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Δημοκρατίας 27 -Διοικητήριο 50131 Κοζάνη, απευθύνοντάς την στο Τμήμα Γραμματείας 10 της Διεύθυνσης Διοίκησης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, υπόψιν κ. Αναστασίας Ρίγγα ή κ. Άννας Τσέπουρα (τηλ. επικοινωνίας: 24613 51167, 24613 51148).
Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής και στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Δείτε ΕΔΩ την ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.