Πρόγραμμα Εκπαίδευσης & Πιστοποίησης Τεχνιτών PF111 – Δάπεδα & Επιχρίσματα KNAUF

Το επιτυχημένο πρόγραμμα εκπαίδευσης και πιστοποίησης τεχνιτών, το οποίο ξεκίνησε το 2015 σε συνεργασία με την TUV HELLAS, επιστρέφει το 2022 σε μία νέα υβριδική μορφή, δια ζώσης & διαδικτυακής παρουσίας!
Συγκεκριμένα, η δομή του προγράμματος εκπαίδευσης και της προαιρετικής εξέτασης για πιστοποίηση διαμορφώνεται ως εξής:• ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, σε μία τρίωρη διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 04/05/2022 16:00 – 19:00.
• ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΘΕΩΡΗΤΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί από την TÜV HELLAS ψηφιακά, το χρονικό διάστημα από Πέμπτη 05/05/2022 έως και Δευτέρα 09/05/2022, σε ημερομηνία και ώρα της επιλογή σας. Θα σας αποσταλεί σχετική ενημέρωση από την TÜV HELLAS. Η εξέταση είναι προαιρετική και αφορά μόνο όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν.
• ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10/05/2022 & Τετάρτη 11/05/2022, στα εκπαιδευτικά κέντρα Ελλάδος (Αμφιλοχία – Θεσσαλονίκη) & Κύπρου (Λεμεσός).
• ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΕΞΕΤΑΣΗ, η οποία θα διεξαχθεί από την TÜV HELLAS, την Πέμπτη 12/05/2022, στον χώρο που θα πραγματοποιήσετε την πρακτική σας εκπαίδευση. Η εξέταση είναι προαιρετική και αφορά μόνο όσους επιθυμούν να πιστοποιηθούν.Το πρόγραμμα αυτό στοχεύει στην εκμάθηση και κάλυψη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την εφαρμογή συστημάτων έτοιμων σοβάδων και συστημάτων χυτών δαπέδων σε εσωτερικούς χώρους, σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα.
ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ▪️Έτοιμοι σοβάδες με βάση το γύψο (ΜP 75L)
▪️Νέα αυτοεπιπεδούμενα κονίαματα για γέμισμα δαπέδων (Knauf FE 60 Magic, ΝΕ 425)
▪️Χρήση μηχανών εφαρμογής κονιαμάτων (ανάδευσης & εκτόξευσης) PFT
➡️ Σχήμα πιστοποίησης: “Tεχνίτης εφαρμογής έτοιμων σοβάδων Knauf”
Δηλώσεις συμμετοχής έως ΤΡΙΤΗ 26/4
Οι θέσεις λόγω πανδημίας είναι περιορισμένες και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.Περισσότερες πληροφορίες για τα περιεχόμενα, την διαδικασία παρακολούθησης και την εγγραφή σας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας (www.knauf.gr) και πιο συγκεκριμένα στον παρακάτω σύνδεσμο 👇
https://bit.ly/3JGiwqY

Από

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *