Ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο της Πράξης «AGROTOUR – Νέες τεχνολογίες και καινοτόμες προσεγγίσεις σε σχέση με την Αγροδιατροφή και τον Τουρισμό για την ενίσχυση της περιφερειακής αριστείας στη Δυτ. Μακεδονία»

Ερωτηματολόγιο στο πλαίσιο της Πράξης «AGROTOUR – Νέες τεχνολογίες και καινοτόμες προσεγγίσεις σε σχέση με την Αγροδιατροφή και τον Τουρισμό για την ενίσχυση της περιφερειακής αριστείας στην Δυτική Μακεδονία» (MIS 5047196) που εντάσσεται στη Δράση «Ενίσχυση των Υποδομών Έρευνας και Καινοτομίας» και χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020, με τη συγχρηματοδότηση της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης). (https://agrotour.uowm.gr/), συνεργασία του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας και του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Στόχος του ερωτηματολογίου είναι η υιοθέτηση πρακτικών βιοοικονομίας και η διερεύνηση των αναγκών κατάρτισης των γεωργών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας. Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται σε γεωργούς και κτηνοτρόφους της Δυτικής Μακεδονίας και έχει σχεδιαστεί για να διερευνήσει την υιοθέτηση πρακτικών βιοοικονομίας και των αναγκών κατάρτισης των γεωργών και κτηνοτρόφων της Δυτικής Μακεδονίας.

Δεν υπάρχουν σωστές ή λάθος απαντήσεις, έτσι σας παρακαλούμε να το συμπληρώσετε με όσο περισσότερη ειλικρίνεια γίνεται. Η συμπλήρωση του ερωτηματολογίου απαιτεί περίπου 15 λεπτά.

Ο σύνδεσμος είναι: https://forms.gle/q3jJP1buM8rbmuQJ6

Κλικ εδώ για περισσότερα

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *