ΔΩΡΕΑΝ Online Bootcamp μας πάνω σε Data Science και Business Intelligence για γυναίκες 18 ετών και άνω με βασικές γνώσεις στους υπολογιστές ή στον προγραμματισμό

Το Data Science and Business Intelligence Bootcamp του WE LEAD σου προσφέρει όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζεσαι για να εισέλθεις στην αγορά εργασίας.

Ολοκληρώνοντας το ΔΩΡΕΑΝ πρόγραμμα που έχουμε σχεδιάσει με την Code.Hub, την κορυφαία εταιρεία tech εκπαίδευσης και ανάπτυξης στην Ελλάδα, θα έχεις τις δεξιότητες και τις γνώσεις για να διαπρέψεις σε ρόλους και projects που σχετίζονται με δεδομένα και τεχνητή νοημοσύνη, αξιοποιώντας προηγμένα εργαλεία και τεχνολογίες για την επίλυση πραγματικών προβλημάτων. Θα έχεις επίσης έρθει σε επαφή με καταξιωμένες και καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου και θα έχεις δει “από κοντά” το πώς λειτουργούν οι μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρείες της Ελλάδας.

Μην το χάσεις! Οι αιτήσεις θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 31 Αυγούστου και θα αξιολογούνται με σειρά προτεραιότητας. Οι θέσεις είναι περιορισμένες και μπορεί να καλυφθούν πριν από την προθεσμία υποβολής αιτήσεων. Κάνε την αίτησή σου ΕΔΩ το συντομότερο δυνατό για να εξασφαλίσεις τη θέση σου.

Γιατί WE LEAD;

 Oι γυναίκες κατέχουν λιγότερο από το 30% των tech θέσεων παγκοσμίως ενώ το ποσοστό στην Ελλάδα “πέφτει” στο 20%. Το WE LEAD ιδρύθηκε από το Libra Philanthropies για να βάλει τέλος σε αυτό το μοτίβο. Προσφέροντας τεχνική εκπαίδευση, ευκαιρίες mentoring και ανάπτυξη ουσιαστικών business και tech skills, δεσμευόμαστε να βοηθήσουμε στη γεφύρωση του έμφυλου χάσματος στο χώρο της τεχνολογίας.

Με τη συμμετοχή σου στο WE LEAD Bootcamp αξίας άνω των 2000€ ανά άτομο, όχι μόνο θα λάβεις τις γνώσεις και τα εφόδια για μια επιτυχημένη tech καριέρα, αλλά και θα συμβάλλεις ώστε να γίνει το όραμά μας πραγματικότητα: Ένας επιχειρηματικός και τεχνολογικός κόσμος όπου οι γυναίκες έχουν ίσες ευκαιρίες να εισέλθουν, να αναπτυχθούν, και να ηγηθούν

Αξίζει να σημειωθεί ότι με τα πρώτα bootcamps που πραγματοποιήσαμε πέρυσι σε Front-end και Back-end Development, κάναμε ένα σημαντικό πρώτο βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Στους τέσσερις πρώτους μήνες από την ολοκλήρωση του προγράμματος, το 80% είχε πραγματοποιήσει τουλάχιστον μία συνέντευξη για εργασία στον χώρο της τεχνολογίας και το 30% είχε αναλάβει μία νέα τεχνολογική θέση.

Είναι για σένα;

Το Data Science and Business Intelligence bootcamp του WE LEAD απευθύνεται σε γυναίκες, σις και τρανς, 18 ετών και άνω, που:

Ενδιαφέρονται να ξεκινήσουν μια καριέρα στο χώρο της τεχνολογίας, θέλουν να αναπτύξουν νέες δεξιότητες ή επιθυμούν να επανέλθουν στην αγορά εργασίας μετά από μια διακοπή.

 Έχουν καλή γνώση της ελληνικής και αγγλικής γλώσσας.

Πληρούν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ένα από τα παρακάτω κριτήρια*:

Έχουν πτυχίο ή τελειώνουν τις σπουδές τους σε θετικές επιστήμες ή πληροφορική.

Έχουν τουλάχιστον 6 μήνες εργασιακής εμπειρίας στον τομέα της τεχνολογίας (databases, data analysis, machine learning or software development κλπ.).

Έχουν συμμετάσχει σε σχετικό tech project, όπως:

– Σχεδιασμός και υλοποίηση βάσεων δεδομένων.
– Οπτικοποίηση δεδομένων με εργαλεία όπως το Power BI.
– Διεξαγωγή ανάλυσης δεδομένων με χρήση Python.
– Συμμετοχή σε έργα που σχετίζονται με την τεχνητή νοημοσύνη, συμπεριλαμβανομένης της μηχανικής μάθησης ή παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης.

Έχουν καλή κατανόηση των βασικών αρχών προγραμματισμού μέσω της επιτυχούς ολοκλήρωσης κάποιου σχετικού μαθήματος – Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει και μαθήματα σε πλατφόρμες όπως το LinkedIn, Udemy, Coursera ή άλλους εκπαιδευτικούς παρόχους.

*Η πλήρωση ενός από των παραπάνω κριτηρίων εξασφαλίζει ότι οι συμμετέχουσες έχουν μια θεμελιώδη κατανόηση της επιστήμης των υπολογιστών και των εννοιών που σχετίζονται με τα δεδομένα, παρέχοντάς τους μια στέρεα βάση για την εκμάθηση και την επιτυχή ολοκλήρωση του bootcamp.

Τι θα κερδίσεις;

Υποστήριξη και networking: δικτύωση με την δυνατή κοινότητα του WE LEAD και υποστήριξη από ένα ισχυρό δίκτυο graduates και επαγγελματιών του χώρου από την Ελλάδα και το εξωτερικό

Πιστοποιητικό παρακολούθησης: με τη “σφραγίδα” της Code.hub και του WE LEAD

Πρόσβαση σε εταιρείες που προσλαμβάνουν: σύνδεση με μερικές από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες εταιρείες της Ελλάδας – 8 στις 10 αποφοίτους του προηγούμενου bootcamp έκαναν τουλάχιστον μία συνέντευξη για μια τεχνολογική θέση εργασίας το πρώτο τετράμηνο μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος!

ΠΡΟΛΑΒΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ!

https://www.joinwelead.org/el/programmata/tech-skills-gr/we-lead-bootcamp-data-science-and-business-intelligence